Terapijos

Grupinė garsų sesija

„Maudynės“ grojančių Tibeto dubenų garsuose – tai holistinė garso terapija. Šiais laikais, kai gyvenimo tempai vis labiau spartėja, o streso lygis tapo kritinis, dainuojančių dubenų garso masažas tapo nuostabiu, natūraliu relaksacijos ir gydymo metodu.

Grojančių dubenų vibracija pasklinda po visą kūną, kurio 80 proc. sudaro vanduo (jis yra puikus vibracijos laidininkas) ir didina mūsų savaiminio sveikimo sugebėjimus, sustiprina organizmo imunitetą. Jos rezultatas – subtilus vidinis visų kūno ląstelių masažas.

Masažas Tibetietiškais dubenimis yra daromas klientui gulint, apsirengus. Tarp jo ir masažuotojo nėra fizinio kontakto. Dubenys yra dedami ant kūno arba šalia. Gydomasis poveikis pasiekiamas fizinei vibracijai veikiant organus, liaukas, sąnarius, atpalaiduojant raumenų įtampas. Vyksta ir giluminis poveikis ląstelių lygyje ir subtilus energetinio lauko harmonizavimas ir energetinių blokų šalinimas.

Karštų akmenų masažas-terapija

Tai vienas iš senovės rytų medicinos metodų, kuriam naudojami vulkaniniai (bazaltiniai) akmenys, turintys savybę ilgai išlaikyti šilumą ir perduoti ją žmogaus kūnui. Masažas atliekamas rankų judesiais ir karštų akmenų pagalba, kuomet iki 50-60 laipsnių įkaitinti akmenys dedami ant refleksogeninių zonų. Taip stimuliuojami energetiniai kūno centrai, galintys padėti atstatyti prarastą vidinę pusiausvyrą. Naudojamų eterinių aliejų ir akmenų šiluma giliai atpalaiduoja kūno raumenis, palengvina chroniškus nugaros ir kaklo skausmus, suaktyvina kraujotaką ir medžiagų apykaitą, gerėja miegas, darbingumas, mažėja emocinė įtampa. Masažo metu visam kūnui suteikiama harmonijos ir ramybės būsena, kartu šis masažas dovanoja paslaptingą ir mistinį ritualą.

Masažo tikslas – akmenų šiluma ir masažinių judesių pagalba atpalaiduoti organizmą, išlaisvinti giliai žmogaus kūne susikaupusias įtampas, suteikti harmonijos ir ramybės būseną, palengvinti emocinį sujaudinimą. Masažas skirtas tiems, kurių raumenys būna dažnai įsitempę, vargina galūnių šalimas, kamuoja artrito keliami skausmai.

Natūralaus vaško ir kaulažolės šaknies terapija rankoms su galvos masažu

Rankos išmasažuojamos be aliejaus, o plaštakos – medumi.  Lininės skiautės suvilgomos natūraliame ištirpintame bičių vaške ir jomis apgaubiamos plaštakos. Kol šilti vaško kompresai gydo rankas, atliekamas kaklo, galvos masažas. Po 20 minučių rankų oda tampa „kaip kūdikio“ – jauna, atgaivinta, elastinga ir lygi. Procedūra užbaigiama kaulažolės šaknies kremo įmasažavimu, kuris stipriai regeneruoja audinius, glotnina suskeldėjusią, šerpetotą plaštakų odą, atpalaiduoja ir nuskausmina  pirštų sąnarius.

Bičių vaško sudėtyje yra gausu vitamino A ir emolientų, kurie yra būtini odos epiteliui atsinaujinti. Vaškas turi priešuždegiminį veikimą, jame buvo rasta į antibiotikus panaši medžiaga. Dėl to vašką galima vartoti odos ligų, tokių kaip psoriazė, dermatitas, egzema, trofinės opos gydymui. Priešuždegiminis bičių vaško poveikis gali palengvinti reumato, sąnarių skausmą. Bičių vaškas yra geras odos drėkinimo ingredientas. Jame esantys antioksidantai pašalina laisvuosius radikalus ir suminkština sausą, šiurkščią ir įtrūkusią odą.

Ši procedūra gali būti atliekama ir pėdoms, alkūnėms, keliams ar kitoms probleminėms vietoms. Procedūros negalima taikyti žmonėms turintiems alergiją bičių produktams.